Un plaer escoltar la Poeta de Jerez galardonada AMB El premi Internacional de Poesia Loewe a la “Creación Joven” en 1995-PEL Llibre Elogio a la Mala Yerba-, El premi Internacional de Poesia la porte des poètes, (París 1999), l`Accésit del premi de Poesia Luis Cernuda ( Sevilla, 2000) i el premi de Poesia Unicaja 2006 PEL seu Llibre la hora Azul. Premi Baldiri ReixacEls alumnes de 2n de Batxillerat Pau Vilimelis i Jordi Janot Han ESTAT guardonats AMB un premi Baldiri Reixac PEL seu Treball de Recerca “Criptografia”, tutoritzat PEL professeur allemand Arbiol. L`acte fou presidit PEL Molt honorable Président de la Generalitat José Montilla. dilluns, 04 de juny 2007. veure fotos Diploma – mentiune – ETAPA Judeteana – 14 aprilie modèle de Diploma pentru concursuri de Muzică. Se pot descărca gratuit. Ens Plau Comunicar-vos que El Treball de Recerca tutoritzat per la Professora Pilar franco Dinarés i dels Qual n ́és l`autora la Clàudia Aramburu ha ESTAT un dels guanyadors de la IX edició dels premis a Treballs de Recerca d`Estudiants de Batxillerat i cicles Formatius de Grau Superior que frères la UDL. Així mateix Aquest mateix Treball ja va ésser guardonat AMB El premi al Millor TdR de la Promoció de 2n de Batxillerat. L`alumna Evelin Nicolaeva Ilieva de 2n ESO C ha ESTAT Classificada en vuitè lloc en la 35a edició del premi de relat Breu organitzat per la Coca-Cola. El Lliurament de premis va tenir lloc Divendres, 15 de juny, Al Palau de la Generalitat, Sota la Generalitat del Molt honorable President de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas. L`ex-alumne del Centre Àngel Jiménez ha ESTAT guardonat AMB un dels premis cirit 2006 PEL Treball de Recerca “Disseny i Construcció d`un ascensor automatitzat AMB El sadex”. El Passat dissabte 16 desembre es va célébrar l`acte de Lliurament. Ares LLop i Elena JimnezPremi de Poesia solidria a cotisations alumnes de l`Institutveure poesies l`Alumne de 2n ES0 B, POL MORELL FERRER, ha aconseguit AMB la Seva redacció, un dels premis.

L`acte de Lliurament dels premis tindrà lloc El PROPER dia 8 de juny Al Gran Teatre de la Xina de Port Aventura. ENHORABONA I ENDAVANT!!! Guillem Atienza premiat per la UdLEl Guillem ha ESTAT un dels 14 alumnes guanyadors de la convocatòria de “VII edició dels premis de Treball de Recerca” en l`Àrea d`Humanitats, organitzat per la UdL. El Treball de Recerca premiat consisteix AMB un curtmetratge basat en la novela “Marina” de Carlos Ruíz Zafón. dimarts, 22 de juny de 2010web premis UdL Roc Toll i Cristina Benet premiats per la UdLEn Roc i la Cristina Han ESTAT dos dels 14 alumnes guanyadors de la convocatria de “premis de Treball de Recerca” en l`rea de Tecnologia i Humanitats organitzada per la UdL. L`acte del Lliurament dels premis Tindr lloc El PROPER 15 de juliol (Divendres) a partir de les 12 hores del Migdia, a l`Aula Magna-SAL vctor Siurana de l`Edifici del Rectorat. Els Treballs premiats SN “Disseny i automatitzaci d`un ascensor de 3 plantes” i “ONG: Ajuda directa i Immediata” modèle de Diploma pentru elevi. Se pot descărca gratuit en format PDF pentru tipă… L`alumna Laia terré Garcia, de l`Institut Samuel Gili Gaya (ESO 2sur A) ha obtingut El Primer premi de Lleida A la 52 ª edició del concurs Coca-Cola Jóvenes Talentos-Premio relato Corto en Llengua Castellana. Premi de narrativa Pere CasalsUna alumna del Gili i Gaya guanya El premi. Ampliar notcia premi de Física per a dos alumnes de l`Institut “Samuel Gili i Gaya” Col · loqui AMB PEP CollEls alumnes de 1R ESO van poder conèixer de prop l`escriptor Pallarès PEP coll. dilluns, 17 de novembre de 2008.

Ampliar notícia Excursió al Congost de MontrebeiEls alumnes de 3R i 4t ESO fan una excursió al Congost de Montrebei, gaudint dels Paisatges i Vegetació d`Aquest Entorn.

Genel 0